Grill & Kök

I vår outdoor kategori Grill & Kök hittar du bra köks- och grillredskap, olika grillverktyg och tillbehör, portabla gasol-, sprit- och stormkök, grillset och knivar samt en praktiskt kaffepress. Perfekta outdoor produkter till låga priser för dig som älskar att grilla, campa eller laga mat ute i naturen. Gasol-, Sprit- & Stormkök

Skall du ut och campa i naturen eller vara förberedd som en prepper så har vi perfekta sprit- och stormkök till dig. Trangia stormkök finns med både spritbrännare och gasolbrännare. Ett stormkök är alltid bra att ha i beredskap fall i fall det skulle bli strömavbrott en längre period. Vi har även ett hopfällbart gasolkök som är lätt att ta med sig överallt. Köp till grillredskap och kaffepress så har du allting du behöver för att grilla eller laga mat ute i naturen.

Grillset och Grillredskap

Tycker du om att grilla eller laga mat ute i naturen så har vi köks- och grillredskapen som du behöver. Här hittar du grillredskap som grillset, BBQ set, grillverktyg, grillborstar, grillmattor,och grillknivar till riktigt bra priser. Vill du ha extra bra kvalitet så vad sägs om ett grillset från Orrefors Hunting. Det är grillset och grillredskap i hög kvalitet för den kräsne grillaren. Förutom grillset så har vi även grillspett, köttknivar, grillgaffel och glaze pan från Orrefors Hunting.

Andra bra grillredskap du kanske vill ha är en teleskopisk grillpinne, eldblåsrör för att få fart på elden eller vårt lilla eldstartkit som gör det enkelt att starta en eld var som helst och under alla förhållanden.

Kaffepress & Camping Tripod

Älskar du kaffe så titta på vår kaffepress Cafflano Kompakt. Perfekt för att koka och pressa kaffe ute i naturen. Trebensstativ Camping Tripod gör det enkelt att värma soppa eller koka upp vatten över öppen eld.