Belysning & Ficklampor

Vi erbjuder LED ficklampor, campinglampor och pannlampor i hög kvalitet till låga priser. Ficklamporna är bra att använda hemmet vid strömavbrott,  i tältet när du campar, när du är ute och går med hunden på kvällen eller allmänt när du behöver mer belysning.  En pannlampa är perfekt när du är ute och vandrar, arbetar eller på äventyr i skogen. Vår LED campinglampa hänger du enkelt upp i tältet med en krok eller så köper du en lampa som kan stå upp på valfri plats i tältet.


Smidiga LED ficklampor med bra ljus

LED ficklampor i olika storlekar och prisklasser från 100-1200 lumens i ljusstyrka. Alla våra ficklampor är batteridrivna och du kan antingen använda engångsbatterier eller uppladdningsbara batterier till dem. Oavsett om du behöver en liten smidig och billig LED ficklampa eller en mer högklassig lampa med reglerbar ljuskägla och olika ljuslägen så hittar du det här.  LED ficklamporna finns i flera olika färger och utföranden, välj en som passar för dig.

Praktiska pannlampor med bra belysning

En pannlampa är perfekt att ha när man inte kan eller vill slippa att ha en ficklampa i handen. Skall du ut och vandra i skogen, utforska en grotta eller klättra i berg är det bra med en pannlampa som lyser upp vägen för dig. Eller helt enkelt när du behöver bra belysning men behöver använda båda dina händer till annat än att hålla i en lampa. Det är smidigt och bekvämt att ha ficklampan på pannan istället. Här hittar du både pannlampor som drivs med vanliga batterier och en pannlampa som har inbyggt batteri som laddas via en USB kabel som ingår. Denna pannlampan kan du enkelt aktivera med en handrörelse då det finns en inbyggd rörelsesensor.

LED campinglampa till tältet eller uteplatsen

Snygga och praktiska LED campinglampor som enkelt kan hängas upp i tältet med en karbinhake. Campinglampan har tre olika  ljuslägen. Fullt ljus, dämpat ljus eller blinkande ljus. Denna campinglampa finns i flera olika färger, drivs av vanliga AAA batterier och har en ljusstyrka på 100 lumen. Vi har även en hopfällbar LED campinglampa som tar väldigt lite plats när du inte använder dem. Lampan får enkelt plats i packningen när du skall ut och campa.

Vattenflaska med inbyggd LED ficklampa 

Vad sägs om en snygg blå vattenflaska från Gentlemen´s Hardware med tillhörande LED ficklampa. Det är en perfekt vattenflaska för äventyraren där du alltid har tillgång till både vatten och belysning. Vattenflaskan är hoppfällbar och har en praktisk LED ficklampa hängandes med en karbinhake i sidan. Flaskan rymmer 470ml. Ta gärna en titt på våra andra vattenflaskor här.