Byxor & Jeans

Byxor är givetvis ett av de viktigaste klädesplaggen för herrar. Oavsett om du föredrar chinos, jeans eller till och med kilt så hittar du säkert ett par byxor här som du tycker om. Välj bland snygga och sköna chinos som passar till både vardags och fest eller par sköna jeans som alltid är trendigt. Här kan du även köpa en klassisk kilt och en tillhörande väska.


Byxor herr

Här hittar du byxor herr till låga priser. Vi har speciellt urval av snygga herrbyxor som passar alla män. Herrbyxor som chinos är allround och kan användas på jobbet och festen eller till vardags. Det beror lite på hur du kombinerar det med andra plagg. Jeans kanske man inte har på bröllop eller 50-års kalas men i övrigt passar jeans för alla tillfällen. Köp dina nya byxor herr från Gentlemen's Selection idag.

Chinos till herrar

Chinos är ett par vanliga och viktiga byxor till herrar. Här hittar du chinos i flera olika färger och storlekar. Svarta stiliga chinos eller ett par färgglada gröna chinos. Du väljer givetvis själv, eller varför inte köpa flera par när du ändå är på gång. Chinos tillsamman med en snygg skjorta och en kavaj är perfekt på festen och tillsammans med en vanlig t-shirt är det en snygg och klassisk outfit om du skall ut på stan eller gå till jobbet. Glöm inte köpa till ett snyggt bälte samtidigt. 

Jeans till herrar

Jeans är troligen den vanligaste och mest populära herrbyxan. Stora som små och unga som gamla dra på sig sina jeans varje dag runt om i hela världen. De första jeansen tillverkades redan på slutet av 1800-talet av en skräddare från Lettland (Jakob Davis). Det fanns ett stort behov av slittåliga arbetskläder på denna tiden. De första jeansen syddes faktiskt i segelduk. Här hittar du snygga jeans till herrar från bland annat det kända märket Leo. Precis som med chinos kan du variera hur du kombinerar dina byxor och jeans med andra klädesplagg för att passa olika tillfällen.

Kilt

Här kan du köpa en snygg och klassisk kilt. Kilten har funnits i minst 400 år och kommer från Skottland. Man behöver dock inte komma från Skottland och spela säckpipa för att bära kilt. En kilt idag kan bäras av alla, både till vardags och fest. Fler och fler har börjat köpa och bära kilt i Sverige idag. Det är ett plagg som blir mer och mer populärt ju fler som använder det. Även herrar kan tycka det är skönt att slippa dra på sig ett par byxor.