Strumpor


Sköna Herrstrumpor

Här hittar du snygga och sköna herrstrumpor i hög kvalitet till lågt pris. Strumpor som passar dåligt, går sönder lätt eller skaver i skon är inget roligt. Köp herrstrumpor från Gentlemen´s Selection så får du sköna, snygga och hållbara strumpor till både vardags och fest.Mönstrade eller enfärgade herrstrumpor

Vi har både enfärgade och mönstrade herrstrumpor att välja mellan. Tycker du om att sticka ut så köp ett par rosa herrstrumpor eller ett par strumpor med ett häftigt mönster eller motiv. Vill du vara stilig och kanske lite diskret så har vi både vita och svarta enfärgade herrstrumpor.  Gemensamt för våra strumpor herr är att de är både sköna och av hög kvalitet.  Strumpor som sitter dåligt eller som går sönder lätt är inget att ha. Köp dina herrstrumpor från oss så får du sköna, snygga och hållbara strumpor. Perfekt att ha på sig på kontoret, på fritiden eller när du  skall på fest.

Köp flera par strumpor med samma mönster eller färg

Det finns många fördelar med att köpa flera par strumpor som likadana ut. Det är lättare att hitta och passa ihop herrstrumporna när du tvättar eller letar efter passande par i byrålådan. Och går en strumpa i sönder behöver du inte kasta den andra. 

3-pack herrstrumpor

Vi har herrstrumpor i flera olika färger, mönster och motiv. Här finns vanliga sköna strumpor och lite högre knästrumpor att välja mellan. Du kan även köpa 3-pack herrstrumpor till bra pris. Om du är ute efter ett par praktiska och sköna strumphållare till herrar så har vi det med.