Rygsække

Här hittar du både praktiska och snygga ryggsäckar i hög kvalitet till riktigt bra priser. Det spelar ingen roll om du behöver en ny skolväska, en väska till datorn, om du skall ut och vandra eller om du behöver en bra ryggsäck till gymmet eller träningen.  

Praktiska ryggsäckar till jobb, skola och fritid

Vi har allt från skolryggsäckar och ryggsäckar för arbete och resor eller ryggsäckar gjorda för friluftsliv. En ryggsäck är alltid praktisk och bra att packa i och passar lika bra att ta med på resan som att använda som skolryggsäck, träningsryggsäck eller datorryggsäck. En väska på ryggen är klart lättare att bära än en tung väska, bag, säck eller påse. Vi har fler olika modeller att välja mellan. Det finns ryggsäckar med flera fack och vadderat utrymme för din laptop. Vi har en snygg och praktiskt väska från Adidas. Vi har även flera funktionsryggsäckar som exempelvis en kylväska från Sagaform eller en ryggsäck med plats för kamerahus och objektiv. 

Social fitness och en ryggsäck

Bränn kalorier och stärk ryggen med rucking eller social fitness. Att vara ute och vandra eller promenera bränner snabbt kalorier och ger dig starka och friska ben. Detta gäller speciellt om man håller ett bra tempo under en längre tid. För att göra en effektiv träning av detta så lägger du vikter i din ryggsäck. Extra vikt i ryggsäcken gör träningen mer effektiv och stärker din muskler, speciellt i ryggen. Om ditt tempo är högt och konstant kan du bränna upp till tre gånger så mycket kalorier jämfört med om du inte haft vikter i ryggsäcken. Köp en bra ryggsäck ovan, lägg i lite vikter och ut och rucka med dig!