Fickpluntor

Här hittar du ett stort sortiment av fickpluntor som är smidiga att ta med sig. De flesta pluntor passar även utmärkt som en häftig inredningsdetalj och vi har flera olika modeller att välja mellan. De finns även med tillhörande praktiska muggar. Skall du ge bort en fickplunta i present så har vi en trevligt set som innehåller en fickplunta med konstläder, multifunktionsöppnare och två snapsmuggar. Här hittar du även ett häftigt cigarrfodral med inbyggd plunta i ena fodralet. Passar utmärkt att ta med sig i en ficka.


Ge bort en fickplunta i present

En fickplunta är en trevlig present att ge bort. Även om man kanske inte använder en plunta på samma sätt som förr i tiden så uppskattas den av många. Pluntan gör sig lika bra som en snygg inredningsdetalj som att ta med sig i fickan ut på en utflykt. Man behöver inte fylla den med alkohol, det går lika bra med saft eller vatten. Vi har flera olika set som passar utmärkt som presenter.

Rengöra en plunta

De flesta fickpluntor är lätta att rengöra på utsidan. Tvätta den för hand, skölj rent och torka av med en mjuk trasa för att torka. För att rengöra pluntan på insidan bör du skölja den upprepade gånger med kallt vatten. Du kan blanda i lite diskmedel med ljummet vatten och sen skaka lite. Skölj sen upprepade gånger igen. Vill du ha pluntan riktig ren bör du rengöra den med sprit och sen låta den lufttorka innan du ställer undan den.


Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar kring våra produkter!