Necessär med hudvårdsprodukter

269 kr
199 kr
Artikelnummer: 901923
Leverantör: Bulldog

Snygg och rymlig necessär med populära hudvårdsprodukter från Bulldog. Bulldog är speciellt utvecklat för män och är baserade på naturliga ingredienser som verkligen fungerar. 

Paketet innehåller:

• Original Face Wash, 150ml

• Original Shower Gel, 200ml

• Original Moisturiser, 100ml.

Produkterna är parfymerade.

Bulldog Original Face Wash, 150ml

Bulldog Original Face Wash är en skonsam rengöringsgel för ansiktet som tar bort smuts, överflödigt fett och döda hudceller. Till skillnad från tvål med ett högt pH-värde så torkar den inte ut huden. Med grönt te som är rikt på antioxidanter och hjälper till att skydda huden mot fria radikaler Fräsch doft från essentiella oljor. Speciellt utvecklad för män.

Bulldog Original Shower Gel, 200ml

Bulldog Original Shower Gel är en uppfriskande och återfuktande duschkräm med vårdande aloe vera och svalkande mentol. Den innehåller naturliga tvättsubstanser som gör rent utan att torka ut huden. Speciellt utvecklad för män.

Bulldog Original Moisturiser, 100ml

Bulldog Original Moisturiser är en mjukgörande fuktighetskräm för ansiktet, speciellt utvecklas för män. Den innehåller verkningsfulla aktiva ingredienser som vitaliserar och återfuktar huden. Den absorberas snabbt av huden utan att kännas fet eller kladdig. Innehåller grönt te, aloe vera, och Camelina-olja samt och en blandning av essentiella oljor. Speciellt utvecklad för män.


Trustpilot